vinduespudser
Bolig tips

Brug din lokale håndværker

Overlad trygt dine ydre renholdningsopgaver til et professionelt firma. Det sparer dig både for tid, besvær og et halv- ellerhelskidt resultat.

Lad CL Polering overtage dine tunge rengøringsopgaver. De gør det hellere end gerne – og de er top gode til det. Kontakt firmaet for yderligere information og for konkrete gode tilbud.

Hvad kan firmaet tilbyde?

Du kan få hjælp til at få ordnet en vifte af tungere udendørs-opgaver. Dem, som du helst er fri for og dem, som du ikke selv kan klare.

Det kan for eksempel dreje sig om:

  • Rensning af solcelleanlæg
  • Vinduespudsning
  • Rensning af fliser
  • Algebehandling
  • Erhvervsrengøring

Disse opgaver er typisk nogle, som fagfolk udfører bedre end de fleste husejere. Han eller hun kan så bruge sin tid mere fornuftigt – eller bare til at slappe af imens.

Hvorfor skal disse opgaver klares?

Det skal de af to årsager:

  • De vaskede og rensede dele kommer meget mere til sin ret, når de er rene og flotte
  • Er de renset og efterbehandlet, forlænger det deres levetid betydeligt, hvilket er til stor gavn for din økonomi

Sørger du for, at det bliver gjort regelmæssigt, så skal du bare fryde dig over det smukke resultat og over, at du ikke skal bekoste en snarlig udskiftning.

Rensning af tag, terrasse og havefliser

Både fliser, terrasser og tag er en møjsommelig, men sund behandling, som du bør få foretaget regelmæssigt.

Det skal du, fordi alger, mos, flisepest og snavs skal renses af alle vegne. Får de lov til at blive siddende for længe, så kan den øgede mængde af fugt, som deres rødder forårsager, på sigt skade underlaget.

Det betyder, at det bliver porøst, kan smuldre eller bliver mindre vand afviseligt. Og så har du nogle mere seriøse problemer.

Derfor skal alger og så videre renses grundigt af, og alting skal efterbehandles, så det er vanskeligere for alger og lignende at slå sig ned igen.

Vinduespudsning

Få dine vinduer og andre glasfacader pudset og poleret til UG. Slip for selv at skulle tage den anstrengende tjans. Og sikre dig, at resultatet bliver strålende.

CL Polering efterlader dine ruder smukke og spejlblanke – og tilmed langtidsholdbart rene. Det bliver du dobbelt glad for. Og de kører i rigtig mange områder, se bare her.

Det vil altså sige, at skal du f.eks bruge en vinduespudser i Næstved, så kan de også sagtens klare det.

Rengøring af solcelleanlæg

Solcelleanlæg skal vaskes regelmæssigt. Det skal gøres både skånsomt og effektivt. Får du gjort det, kan dit anlæg yde langt bedre, og du forlænger dets levetid betydeligt.

Denne opgave kan du også med stor fordel uddelegere til din professionelle håndværker. Han ved præcis, hvordan det gøres bedst og mest miljørigtigt.

Få vasket og serviceret in erhvervsbygning

Skal firmaet også have en overhaling, eller skal du optimere den daglige rengøring? Så lad CL Polering komme og give dig det bedste tilbud.

Du kan selvfølgelig på det skræddersyet, så det passer som fod i hose til firmaets behov.

I det hele taget kan du få stor indflydelse på, hvilke ydelser du bestiller. Så får du det lige, som du vil have det.

Kontakt firmaet for yderligere information og for konkrete gode tilbud. Når det skal være helt rent.