Sexspil
Bolig tips

Sæt gang i sexlegen med sex spil

De fleste par kender den følelse, man har, når man er nyforelskede. Man har lige mødt hinanden, og det hele svæver bare rundt på en lyserød sky. Det er en fantastisk fornemmelse, som de fleste nok godt kan nikke genkendende til. Det er små og store ting som at gå ned ad gaden sammen, eller som at præsentere hinanden for familie og venner. Derudover er der også legen i soveværelset, der bare er helt fantastisk. Her er der mange, der er gode til at være kreativ – især når man er sammen med en ny partner.

Det er dog ikke for alle, at de kreative lege bliver ved med at dukke op. Derfor kan der være brug for at hente inspiration andre steder fra. Nogle vælger at se en erotisk film, og andre vælger at søge hjælp på nettet. Og lige netop på nettet kan man finde mange sjove sex spil, hvorigennem man kan gøre sexlegen lidt sjovere. Det kan du læse meget mere om herunder.

Mange former for sex spil

Er man nået til et punkt med sin partner, hvor man har brug for inspiration til sexlegen, så er det helt normalt. Der er mange par, der med tiden får lyst til at prøve nye ting af. Her kan det klart anbefales at lede efter gode tips og råd online.

Man kan eksempelvis vælge et simpelt kortspil med forskellige sexstillinger. Her gælder det om, at man så simpelt som trækker et kort, hvor der er en sexstilling på, som man så kan udføre. Det er en sjov og spændende leg, hvor man aldrig ved, hvilke udfordringer der venter en. Der findes dog også andre alternativer som eksempelvis forskelligt sexlegetøj.

Sex spil

Klassisk sexlegetøj for alle par

Nogle par har måske prøvet de klassiske sexlegetøj, men der er en start for alle. Og for dem, der ikke har prøvet dem, er det helt bestemt et forsøg værd. Her er der eksempelvis tale om den klassiske dildo, som man kan bruge under sexlegen. Det kan her være en helt simpelt en, men det kan også være en med vibrator og mange forskellige former.

Derudover findes der også den klassiske strap-on eller buttpluck, som rigtig mange par får glæde af at prøve. Det smarte ved dem er, at de er nemme at bruge, og så kan man let eksperimentere med dem. Der findes dog også det mere avancerede sexlegetøj og sexspil, man kan prøve

Det smarte ved at søge tips og råd er, at der findes forskellige test af sexspil på nettet, som man kan tjekke. Her kan man tjekke fordele og ulemper ved forskellige sexspil og sexlegetøj. På den måde kan man gøre et sikkert køb, hvis man er helt ny til det hele.

Prøv en sexgynge til at pifte sexlegen op

En sexgynge er lidt mere avanceret, men den gør også det hele lidt mere sjovere. Den er for par, der bare gerne vil have gyngende god sex. Den fungerer ved, at man skruer den op i loftet eksempelvis i soveværelset. Herfra kan partneren hænge i, mens man har samleje.

Det spændende er, at man kan hænge i mange forskellige positioner, så det er bare her, man kan være kreativ. Dette er blot en ud af mange forskellige sjove sex spil, man kan forsøge sig med, så det er bare at tage det første skridt.