sexlegetøj til voksne erotisk og frækt
Bolig tips

Pas på dig selv og din krop – også i sengen

Der er mange der slet ikke tænker på deres krop. De går gennem dagen uden på noget tidspunkt at tænke eller reflektere over deres krop. Det kan især skyldes, at man tænker meget og generelt er meget oppe i ens hoved. Derfor kan det være svært at mærke efter i kroppen også. Der er rigtig mange der først når de kommer hjem og kigger dem i spejlet kommer i tanker om, at de også har en krop. Det kan være usundt da det selvfølgelig er vigtigt at anerkende ens krop. Det kan man gøre på forskellige måder.

For det første skal man lytte til den. Hvis den for eksempel er allergisk over for noget skal man tage det meget seriøst. Hvis man slår ud eller lignende skal man gå til lægen for at finde ud af hvad der er galt med en. Blandt andet skal man også finde ud af om man er allergisk over for sexlegetøj. Hvis man slår ud hver gang man bruger sin dildo kan det være, at man skal forsøge at finde ud af hvad det er man ikke kan tåle.

Nyd tiden med din partner og sexlegetøj

Den tid man har sammen hvor man bruger sexlegetøj er en skøn tid, som man skal nyde i fulde drag. Det giver ikke mening ikke at nyde sin tid med sexlegetøj. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at man altid nyder tiden når man er sammen med sin partner. Hvis man er sammen i en af de mange sex gynger man har skal man også nyde tiden. Hvis ikke man er helt til stede vil det betyde, at man ikke kan koncentrere sig og så bliver det ikke en god oplevelse for nogen af parterne. Mærk efter om du rent faktisk har lyst til at have sex og bruge et butplug eller en sexgynge. Hvis ikke du føler for det så vær ærlig og sig nej.

Det er også vigtigt, at du er sikker på, at det sexlegetøj du køber ikke er lavet af noget materiale du ikke kan tåle. For hvis du har diverse allergener er der stor sandsynlighed for, at du falder over noget sexlegetøj, som kan forårsage allergi. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd søger godt og grundigt for at finde ud af hvilke materialer der er i dette sexlegetøj. Spørg eventuelt i butikken hvis du er i tvivl om, hvordan man læser indholdsfortegnelsen.

Køb sexlegetøj med tanke for miljøet

Også når du køber sexlegetøj bør du tænke på miljøet. Måske går du så meget op i miljøet, at du kun køber genbrugstøj. Hvis det er tilfældet kan det være, at du aldrig køber noget nyt. Så miljøbevidst behøver du dog ikke være når det kommer til sexlegetøj. For lige når det kommer til denne form for legetøj bør man altid købe noget nyt.

Det kan dog godt betale sig at tænke på miljøet når man køber sexlegetøj. For der findes så mange typer, at man lige så godt kan vælge nogle af de typer, der ikke er helt så alvorlige for miljøet.